tiistai 15. huhtikuuta 2014

Heartbeat: Leikkiä tulella/Playing with Fire

Juoni:

Nick joutuu ensin tutkimaan herra Sykesin tapausta. Mies valittaa naapurin, neiti Langternin hevonen Apollo riehuu tämän tiloilla. Nick yrittää puhua neidille mutta Langtern sanoo että Apollo on vapaa sielu. Lopulta hevosen aiheutaman onnettomuuden jälkeen Apollo otetaan huostaan. Suurimman osan jaksoa poliisit tutkivat kahta tuhopolttoa. Toisesta onnettomuuspaikalta löytyy kaulakoru ja paikalta on kuultu moottoripyörän ääntä. Syylinen, Ian saadaan kiinni. Poliisit saavat Greengrassilta vihjeen salakalastajista mutta eivät usko ennen kun Geogre kertoo Nickille.No, poliisit saavat kaksi salakalastajaa kiinni mutta kymmenen muuta ovat vielä vapaana ja myös Greengrassilla on näppinsä mukana. Nick sakkottaa neiti Hamiltonia, harmia siitä tulee mutta siitä selvitään.

Kate neuvoo Alan Maskellin tyttöystävää Sandraa menemään perhesuunniteluklinikalle mutta samalla vihastuttaa Alexin. Katesta myös tulee kummi Maskellin perheen nuorimmalle jonka nimeksi tulee Fransesca.

Omat kommentit:

Oli aika tylsää kun tuhopolttaja näytetiin itse teossa eikä pääsyt seuraamaan yhtään niin innokkaasti kun Aidensfieldin poliisit selvittivät asiaa kuin normaalisti. Langtern oli aika pösilö omasta mielestäni toisin kun Sandra joka on aika fiksun oloinen teini. Ja tässäkin jaksossa Beatlesia, jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti