tiistai 15. huhtikuuta 2014

Heartbeat: Juoruja/Rumours

Juoni:

Paikallisesta kaupanpitäjästä Charlie Denbystä aletaan levittää ikäviä juoruja että hän viihtyisi nuorien poikien kanssa epänormaalisti. Eikä asiaa auta se että teinipojat tykkäävät kuunnella levyjä Charlien kauppassa. Joten poliisit alkavat tutkia asiaa. Ihmiset alkavat vältää kauppaa ja käskevät poikiensa pysyä poissa. Charlie ei enää kestä vaan aikoo muuttaa pois. Nick selvittelee  Pendletonin pojalta Desmondilta asiaa. Myöhemmin Charlie kuolee auto-onnettomuudessa ja selviää että vanhempi Pendleton onkin Charlien avioiton velipuoli.

Greengrass taas ryhtyy puutarhuriksi Kirbyn ikäsiskoksille toivoen rikastuvansa naisten antiikeilla. Valittevasti arvokkailta näytävät esineet ovatkin arvottomia. Kate tekee huonekaluostoksia ja Nickin syntymälahjoja.


Omat kommentit:

Areenassa tekstit tulivat vähän myöhässä mutta onneksi osaan oikein loistavasti englantia niin tämä takaisku ei haittanut paljonkaan. Tässä sai kivasti pohtia mitä Charlie oli miehiään ja osuin oikeaan arvuuteluissani että Charlie ei ollut kiinnostunut pojista mitenkään vääränlainsesti. Vanhojen siskosten uuden kotitalon nimi oli teksteissa käännetty niin ihanaksi kuin Kultasademökki. Ihana nimi. Ai niin, ensimmäinen Greengrassin juoni koko sarjassa! Sekin pitää mainita. Tässä jaksossa oli kivasti Beatlesia, nuoret puhuvat Denbyn kauppassa menevänsä katsomaan A Hard Day's Night-elokuvan jonka tähtinä ovat Beatlesit itse (kyseisen leffan nimeksi on Suomessa päätynyt tällainen kääntäjän neronleimaus kun Yeah, yeah, tässä me tulemme.) ja Kate ostaa Nickille syntymäpäivälahjaksi A Hard Day's Night-albumin ja Nick pistää sen soimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti