perjantai 30. tammikuuta 2015

Heartbeat:Onnettomuuksia sattuu/Accidents Happen

Juoni:

Aidensfieldissä eletään jännittäviä hetkiä, kun helikopterilentäjä pakenee putkasta salaista tehtävää varten. Poika syyttää poliisia lemmikkinsä kuolemasta ja rakentaa kostoksi pommin.


Omat kommentit:

Kappas, sarjan 300:s jakso. Loppusuoralla ollaan. Poliisi etsii vaarallisesta joukkiota. Takaa-ajon seurauksesta Simon Jardinen isä loukkaantuu ja koira Patch kuolee. Poika alkaa hautoa kostoa. Phil taas näkee vaimonsa kuolleen entisen miehen. No, mies ei olekaan kuollut ja Debbie aikoo lähteä ja jättää Phil. Phil-parka murtuu ja alkaa sekoilla kun jakson alussa nähty joukkio saadaan kiinni. Simon, tämä autistipoika rakentaa pommin ja laittaa sen Helenin muuttokuorman mukaan. Pommi päätyy Robin talolle. Rob saa tietää asiasta kun tuo koiranpennun Simonille. Rob ei valitettavasti saa yhteyttä Heleniin ja pommi räjähtää tappaen Helenin. Toivon että Simon joutui johonkin nuorisovankilaan tai vastavaan. Muutenkin pojalla ei ollut kaikki kohdallaan siis Simonin isä loukkantui samassa rytinnässä mutta poika suree koiraansa eikä ajattele isäänsä. Okei, jaksossa sanotaan monta kertaa että Patch oli ainoa olento johon Simon on todella kiintynyt mutta oikeasti. Viaton henkilö kuoli tämän perkeleen mukulan kostonhalun takia. Plussaa Philin näyttelijälle
Mark Jordonille, mies näytteli tässä jaksossa hyvin. Myös kohtaus jossa kaikki tärkeämmät hahmot katsovat palaavaa poliisitaloa ja surevat Helenia, on loistava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti