maanantai 13. huhtikuuta 2015

Heartbeat:Urhea Oscar/Sweet Sorrow

Juoni:

Muistinsa menettänyt mies varastaa Davidin taksin. Oscar ja Ventress suunnittelevat muisteluretkeä sotatantereille Ranskaan. Onko kylään saapuva sotaveteraani vain luontoa valokuvaamassa?

Omat kommentit:

Tähän sitten on tultu, sarjan päätösjakso. Outo mies vie Davidin makkarat ja taksinkin. Mies saadaan kiinni ja käy ilmi että tämä on menettänyt muistinsa. Samaan aikaan löydetään nainen ilman papereita ja kuolleena. Kylään saapunut James Moncrief ehdottaa muisteluretkeä suunnitelevia Oscaria ja Alfia tekemään harjoiteluretken nummilla. No, kyseisenä iltana alkaa rankka sate ja kaksikko lähtee läheiseen Dog and Duck-pubiin josta Peggy löytää nämä. Mysteerimiehen vaimo Sheena saapuu ja selviää että mysteerimiehen nimi on Gordon Buckley. James kertoo että Buckley on Itä-Saksan toimissa kun taas Buckey itse kertoo olevansa töissä Englannin toimissa. Oscar joutuu rähinässä lävistetuksi ja joutuu sairaalaan. Buckley osottautuu puhuvansa totta ja Moncrief pidetetään. Pubissa kaikki miettivät mitä Oscarin käy, kohottavat maljan ja siinä se! Sarja loppui ikävästi cliffhangeriin ja emmekä saa tietää Oscarin kohtaloa. Itse veikkaan Oscarin kuolemista ja jaksossa kävelee Joen soittaessa päämajaan taustalla viikatemies. Oliskohan se ollut jonkin sortin foreshadowingia? Melkein vuoden urakka tämä on ollut mutta ei siinä kaikki. Vaikka Sydämen asialla loppui, niin asiaa vielä tulee! Pysykää mukana!

Lopuksi hahmojen mietteitä Oscar Blaketonista jakson lopulta:

Don Wetherby: Hän ei ilmeisesti pelännyt yhtään, kun kävi aseitettua miestä vastaan.
Gina Bellamy: Oscar oli jonon kärjessä, kun sisua jaettiin.
Bernie Scripps: Hän ei ole ikinä paennut taistelua.
Peggy Armstrong: Minulla on ollut erimielisyyteni Oscar Blaketonin kanssa mutta rohkeampaa ja rehellisempää miestä saa hakea.
Alf Ventress: Hän on itsepäinen ukkeli eikä lähde ennen kuin on valmis.
Joe Mason: Oscar Blaketon pelasti tänään minun ja monen muun hengen. Hän on mies, joka osaa antaa kaikkensa toisten puolesta. Oscar Blaketonin malja. Luoja häntä varjelkoon.
Kaikki kohottavat maljan Oscarille, ulkona sataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti