sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Heartbeat: Murhenäytelmä/Thief in the Night

Juoni:

Kate ja nyt Sarahiksi kutsuttava tyttövauva ovat pääseet kotiin, valittevasti Kate on samaan aikaan sairastunut leukemiaan joten Nick päättää vietää kaiken mahdollisen ajan tämän kanssa. Asiaa hankaloittaa mysteerinen bensavaras. Koko päivän kestäneen perheretken jälkeen Kate sairastuu keuhkokuumeeseen joka heikentää Katea ja lopulta tämä kuolee. Hautajaisten jälkeen Nick on järkynyt tunnetilalillisesti ja käy bensavarkaaksi paljastuneen David Stockwellin kimppuun. Jakson lopussa Nick on sillalla tytärensä kanssa ja päättää Katen muiston mukaan nimetä heidän yhteisen lapsensa Katieksi.

Omat kommentit:

Eli tässä jaksossa Kate kuoli. Tämähän on aika iso juttu ottaen huomioon että Kate oli sentään toinen päähenkilö Nickin rinnalla.  Oli surullista katsoa Katen voinnin huonomista ja suurin merkki Katen enemmän lähestyvästä kuolemasta oli kun Kate pyytää hourretilassa Nickia soitamaan kolme vuotta sitten kuolleelle tohtorille Alex Ferrenbylle. Poitsit Katen näyttelijälle Niahm Cusackille. Nick on tässä jaksossa aika tunteellisesti järkyttänyt ja käyttäytyykin aika epätasapainoisesti kuten Davidin kiinni kimpuun käyminen ja muut poliisit huomaavat tämän. Kohtaus jossa Nick nojaa etuoveensa pyjamissa lumisateessa kuolleen Katen näkemisen jälkeen on todella surullinen.

Lempikohtaukseni tästä jaksosta on se kun Ventress ja Blaketon palaavat poliisiasemalle juuri kun Nick on kertonut Bellamylle puhelimitse Katen leukemiasta. Bellamy kertoo Ventressille ja Blaketonille kyseisen asian ja asiasta kuullut Blaketon hitaasti menee huoneenseen järkyttyneenä varsinkin kun tämä oli ennen poliisiasemalle palataessaan huutanut Nickille. Oscar tämän jälkeen menee Rowanien talolle ja pyytääkin anteeksi Nickille ja antaa tälle vapaata määrittömäksi ajaksi katsoen kerrankin sormien läpi.

Davidiä näkyi taas jee! Raukka joutuu bensavarkaaksi vieden bensat vanhan koulutoverinsa Garyn tankkiin ja myöhemmin jaksossa Nick käy miesparan kimpuun ja kaiken kukkuraksi alkaa itkeä Greengrassin olkapäälle hautausmaalla. Gary oli aika hirveä tyyppi esim kiristää Davidia että kertoo tämän äidille tämän hämärähommista, ei tule ikävä sitä puskakulmaista paskaa. Onneksi Greengrass menee huutamaan Garylle suorat sanat käskien samalla tämän lähtemään hiiteen ja tämä on ennen sita aikaa kun David alkaa työskennella Greengrassin kanssa. Kaikki mitä voin sanoa: you don't fuck with Claude Jeremiah Greengrass.


Ai niin, tässä jaksossa nähdään Nickin äiti mutta ei siitä enemmänpää.




Blaketon: Ventress. Minun alaiseni eivät tuhlaa kallista työaikaa kumiankkojen paketoimiseen.

Blaketon: Mistä minua rankaistaan teillä kahdella? (puhuu Bellamylle ja Ventressille)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti